Granarp

Vi er stolt forhandler av kjøkken fra Granarp. Granarp er et nytt, nordisk merke som er inspirert av naturen. Kvaliteten er høy og prisen er god.

Om Granarp 

 
Kjøkkenmerket har navn fra nordiske fjorder og nasjonalparker og et design som er lett å like. Med Granarp får du et kjøkken som stemmer overens med forventningene dine. Finishen er høy, holdbarhet har en åpenbar plass og kvaliteten merkes i materialvalg, miljøsmart emballasje og svanemerkede fronter.

 

Produktfakta og miljøansvar


Montering

Våre skap kommer med formonterte skruer, så enten du gjør jobben selv eller bruker hjelp av en erfaren montør, sparer du tid og penger når du skal montere ditt nye kjøkken.


Bærekraftig kjøkken

Gjennom vårt bærekraftsarbeid ønsker vi å bidra til en bærekraftig fremtid ved å hjelpe våre kunder med å leve et mer bærekraftig liv på kjøkkenet. I tillegg ønsker vi å minimere eventuelle negative effekter fra våre produkter og prosesser på mennesker og planeten. Vår måte å jobbe med bærekraft/miljø inkluderer alt fra hvordan vi designer, utvikler og produserer produkter, til hvordan vi vurderer risiko og muligheter, og engasjerer leverandører og andre interessenter. Materialene i våre kjøkken er nøye utvalgt fra kilder med begrenset påvirkning på mennesker og miljø og emballasjen er miljøvennlig. Vår ambisjon er å kontinuerlig forbedre vårt bærekraftsarbeid for både våre produkter, våre leverandører og vår virksomhet.


Svanemerkede fronter

Granarp har et stort utvalg av svanemerkede fronter som oppfyller strenge krav til miljø, helse, kvalitet og funksjon. Svanemerkede produkter er ikke bare et gjennomtenkt valg for miljøet, det er også et smart valg fordi kjøkkenet møer tøffe funksjons- og kvalitetskrav. Bærekraft handler også om å kunne leve klimasmart på kjøkkenet sitt, derfor designer vi produkter som legger til rette for kildesortering og som reduserer matsvinn – alt for at du skal føle at du gjør en innsats – hver dag.


Emballasje

Nobia Produktion er koblet til FTI, som sørger for et innsamlingssystem for emballasje slik at det gjenvinnes.


Garanti

Vi gir 25 års funksjonsgaranti på alle bevegelige deler: hengsler, skuffesider, skinner, trådprodukter og metallfester koblet til trådprodukter.

Granarp kjøkken
Granarp kjøkken
Granarp kjøkken